3 comments

Merdeka! Happy Birthday Hadif


31 Ogos ni maka genaplah usia Hadif 3 tahun...
sekejap je masa berlalu..
dah besar dah anak teruna aku tuh...
Bercakap pun dah lancar...
lagi banyak cakap pun ada...
jenuh nak melayannya.. hehe
Tengah fikir ni nak bg hadiah apa kat dia...
esok balik kampung zura plak...
sambut bday hadif kat sana le..
malam ni rasanya nak pi beli hadiah hadif le..
Selamat harijadi Hadif...
semoga sihat sepanjang masa...

6 comments

Balik Kampung!!


Hari ni keje ½ day je...lepas ambik adik dari Sibu kat LCCT, kitorg akan terus pulang ke kampung halaman di Kemaman. nak sambut puasa kat kampung.. bestnya dapat berbuka puasa beramai2 ngan family.. nanti nak suh mak masakkan ketupat sotong/sotong sumbat.. behnye.. kalau ada ayam percik lg beh..hehe

doakan kami selamat pergi dan selamat kembali... Amin

Tak lupa juga nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa dan ibadah2 yang lain di bulan Ramadhan ini...ampunkan salah silap kami dan semoga semuanya diberkati ALLAH s.w.t...

2 comments

makan eskrim

"sedap je.."


"setelah habis di kerjakan kami berdua"


belek2 henpon ternmpk la gambar masa lunch date ngan zura masa anniversary hari tu kat SR.. gambar desert je sempat ambik..ehehe..



13 comments

kejutan kat ofis...


"kad ucapan dari isteri tersayang, xleh tunjuk semua kata2 tu..malu.."

"sejambak bunga ros merah & putih dari zura"

"cantik"

tak sangka lak hari ni aku dapat bunga.. ingtkan nape la kak ila receptionist ofis aku panggil ke lobby depan...rupanya ada sejambak bunga..tq n love u syg.. terharu rasanya...

5 comments

dah 4 tahun kami kawen..


hari ini 13 augustus 2009,
maka genaplah 4 tahun aku dan zura bergelar suami isteri...
pejam-celik2 rasa cam baru je kawen..
rupanya dah 4 tahun...
anak pun dah besar dah..
banyak suka duka kami lalui bersama..
harapan semoga kami akan terus kekal bersama selama-lamanya..
Amin...

2 comments

Jalan-jalan cari makan

"ibu & hadif"

"tak senyum pun"

"baru nak senyum"

"nganga luas-luas sikit"

"makan nasi"

3 comments

Hadif di One Utama

"seriousnya muka"

"tunggu ibu shopping"

"senyum.."

"main games"

"kat barang2 mainan.."

"main games lagi"